Brudmakeup / Wedding makeup

 

 bridemakeup_makebysara

Går du i giftastankar?

Jag kan hjälpa dig med ett komplett upplägg gällande hudvård och makeup så du får stråla som en stjärna på din viktigaste dag.

På bröllopsdagen vill man ju vara sitt allra vackraste jag och för att göra detta möjligt kan man behöva lite hjälp på traven. Kontakta mig så lägger jag upp ett personligt brudprogram som passar just dig och dina behov.

Vad ska man tänka på? Det är mycket som ligger i brudens huvud inför den stora dagen och inte alltid lätt att komma ihåg och tänka på allt som behöver planeras och göras. Du kan vara lugn jag har varit med förr, låt mig hjälpa dig att planera in din behandlingar så allt görs i rätt tid.

Hur börjar man? Boka först upp en tid där vi sätter oss ned och i lugn och ro går igenom hur vi ska lägga upp ett passande bröllopskoncept just för dig. Vilka behandlingar känns viktiga för dig och vad har du för tankar och önskemål. Det är viktigt att börja med en ansiktsbehandling så man får göra en grundlig hudanalys och titta av så man har rätt hudvårdsprodukter för just sin hudkondition. Att rekommendera är att sätta upp en djuprengörande ansiktsbehandling ca 4 veckor innan bröllopsdagen. Om man vill kan man göra en askungebehandling som ger extra lyster och fräschör är det att rekommendera att göra samma vecka (dock ej med portömning). 1 vecka innan bröllopet är det även perfekt att färga sina fransar och bryn samt få en perfekt brynform plockad, detta gör otroligt mycket till makeupen och gör att slutresultatet blir så perfekt som man önskat. Ska du på bröllopsresa direkt efter bröllopet och vill ha släta fina ben, börja gärna i god tid att vaxa dina ben så du hinner att få så bra resultat av vaxbehandlingen som möjligt.

Gällande brudmakeupen.  Först börjar vi med att boka in en makeupkonsultation där vi går igenom alltifrån om vilket tema ni har på bröllopet, vilka färger ni valt, vilken klänning, hur ska du ha håret, smycken och andra tankar och önskemål du har gällande makeupen. Det är viktigt att du ska känna dig så trygg som möjligt och få det precis som du vill ha det.

Vi kommer även då att testa lite olika färger för att komma fram till vad som känns bäst. Under konsultationen gör vi inte en hel brudmakeup utan testar loss och det kan t.o.m vara så att du får olika sminkningar på dina ögon bara för att vi ska komma fram till vad som känns bäst just för dig.

Ett exempel på ett brudschema skulle kunna vara:

Första konsultationsmöte och sätta upp tid för ansiktsbehandling med portömning, detta för att göra ordentlig rengöring, hudanalys och koll av hemmaprodukter.

Boka in brudmakeup-konsultation ca 1 månad innan.

Boka in ansiktsbehandling (inkl portömning) senast utförd 4 veckor innan bröllopsdagen.

Boka in askunge/uppfräschande behandling med frans-och brynfärgning 1 vecka innan bröllopet.

Boka in brudmakeup på dagen D och tänk på att ta till tid för transport, lunch och lite extra tid emellan.

Boka in tider för vaxning ben, bröllopsnaglar och håruppsättning samt konsultation.

Bellitudo har vi även möjlighet för dig att göra din håruppsättning samt fixa dina bröllopsnaglar, så skulle du vilja göra allt på ett och samma ställe så är det hit du ska komma.

Här hittar du priserna på brudmakeup

Här hittar du min Portfolio på Makeup-bilder