Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/5/d/makebysara.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382

How to get rid of creasing under eyes / Hur man undviker att concealer lägger sig i veck under ögon

Hur undviker man att concealer lägger sig i rynkor och veck under ögonen?

öga

Detta är ett problem som många av oss har och är intresserade av hur man kan undvika. Jag har scannat av nätet om tips angående detta problem och olika åtgärder och kommit fram till 4 följande metoder som man kan använda. OBS! Ingen av dessa metoder använder foundation under ögonen dvs använd så lite produkter som möjligt på området.

Min favorit är ”Wayne Goss-metoden” som jag använder mig allra mest av. Mina favoritprimers att ha under ögonen är Stay don’t stray från Benefit samt Too Faced Shadow insurance. Jag applicerar sedan concealer med en fuktad Beauty blender och sätter bara på benet under ögonen och låter den sprida sig uppåt. Min favorit corrector (för att motverka blåhet) under ögonen är: Bobbi Brown Intensive skin serum corrector som är lätt i konsistensen. Några av mina favorit concealers är Urban Decay Naked Skin Weightless complete cover concealer, Bare minerals complete coverage serum concealer,  alt Lily Lolo concealer i färgen Nude.. Efter jag ”blottat” av med papper så brukar jag gå på med beauty blender lite till, mkt försiktigt (om jag anv lily lolos mineralconcealer behöver jag inte ”blotta av”). Till att fixera använder jag mig av ex.: By Terry Hyaluronic powder, Laura Mercier Secret brightening powder eller Lily Lolo Translucent silk powder. Lily Lolos produkter hittar du hos oss på Bellitudo i Göteborg. Testa runt för att se vilken metod som blir din favorit:

How to avoid concealer from setting into wrinkles and folds under the eyes, so you avoid looking older than you really are ? This is a problem that many of us have and are interested in how to avoid. I ’ve scanned the web for tips on this problem and come to the following four methods that you can use. My favorite is ”Wayne Goss-method” that I use the most. My favorite piers under eye are Stay don’t stray från Benefit and Too Faced Shadow insurance. After I apply a little bit corrector with finger and the concealer with a damp beauty blender. I just put concealer on the bone below the eyes and let the beauty blender move it upwards to the eye, so you avoid getting to much product there. some of my favorite concealers are Urban Decay Naked Skin Weightless complete cover concealer, Bare minerals complete coverage serum concealer, alt Lily Lolo concealer i color Nude. (if you use Lili Lolo mineral concealer you don’t need to use a paper napkin). After I have pressed away all the excess oils with the paper napkin I use my beauty blender a little bit more, very gentle. To fixate I use some of the following products: By Terry Hyaluronic powder, Laura Mercier Secret brightening powder eller Lily Lolo Translucent silk powder. Lily Lolos products can you find at Bellitudo in Gothengurg (Sweden). Try around and see which  method that suits you the best!

1: Wayne Goss-metoden – klicka för att se videon här! : Börja med att inte använda för mkt fukt under ögonen dvs. ej för mkt ögonkräm eller oljor. Ta sedan lite eyeprimer under ögon. Efter detta applicerar du om du vill en corrector (gärna någon som ej är för tung). Ta sedan en pappersnäsduk som du delar i 2 delar o därefter försiktigt pressar över området där du lagt din conealer- detta gör att du tar bort oljan men lämnar kvar pigmentet. Fixera slutligen med mycket lite puder.

2. Mature-metoden – klicka här för att se videon!: Applicera så lite concealer som möjligt och bara i området närmast näsan dvs INGEN makeup (foundation eller concealer) under ögonområdet där du har dina rynkor. Ta en liten mini- beauty blender och spraya med setting spray ex Urban Decay all nighter setting spray. Applicera ögonkräm under ögonen. Ta slutligen samma mini beauty blender och använd i skarven mellan ögonkräm och foundation.

3. Nikki-metoden – klicka här för att se videon!:  Applicera concealer med fuktade beauty blender och sätt omedelbart på puder med en fuktad beautyblender.

4. Jojoba-metoden – klicka här för att se videon! efter att man applicerat sin concealer ,vänta ett tag och applicera minsta möjliga mängd av jojoba olja och dutta försiktigt på området. en bra jojoba olja är ex. Maria Åkerbergs.