Too Faced Chocolate bar eye palette – Festival makeup

chocolateeyepalette chocolateeyepalettetoofaced

Om du gillade mitt tidigare blogginlägg gällande festival makeup /bal makeup så får du här lite mer tips om hur jag lade skuggorna i den helt ljuvliga paletten Chocolate bar eye palette från Too Faced. Och om ni undrar så doftar den choklad och skuggorna innehåller kakao, kan det bli bättre;-). Jag började med att lägga skugga nr.1 White chocolate som bas på hela locket sedan la jag nr.2 Salted Caramel som en övergångsskugga i globlinjen, dock ej ända upp till brynet.

Efter detta applicerade jag skuggan nr.3 Milk chocolate som ett liggande < i yttre kanten av ögat (globlinje och ned mot eyeliner linje). Följt av Semi Sweet nr. 4 på samma ställe. Därefter pressade jag på nr. 5 Marzipan på hela locket och använde även lite fixed plus från M.A.C på en pensel och tog lite mer av samma skugga för att ge skuggan mer intensitet.

Jag avslutade med att lägga nr. 6. Triple Fudge nära fransraden. samt Nr. 7 Champagne Truffle  som highlighter under brynet och till att ljusa upp i inre ögonvrån.

Under ögonen använde jag nr.2 och nr. 3 samt lite nr. 6.

Avsluta med några fluffiga och härliga fransar, jag använde Smoky muse från House of Lashes samt eyeliner och penna på slemhinnekant. Jag använde Trooper från Kat von D och Maybelline Eyestudio lasting drama gel eyeliner 01 blackeye.

Ha en härlig fredag och helg!:-) / xoxo MakebySara

Klicka här så hittar du mer bilder på Festival /Bal -makeupen