DIORSKIN NUDE AIR GLOWING GARDENS – SPRING 2016 LIMITED EDITION

Sommarens bästa highlighter 2016?

dior-inprogress1

Finns det något mer spännande än att testa en ny highlighter? När man är en sminknörd som jag kan man bli lite knäsvag när man ser en sådan här vacker highlighter som denna från Diors vårkollektion. Mitt motto är: När man lagt på highlighter så det syns från en annan planet känns det lagom för mig, hihi eller hmm måtta ska det väl vara med allt;-)

Färgen jag valde är 002 glowing nude och är den mest perfekta highlightern att ge dina kinder det där extra skimret i sommar. En fantastisk bonus är sedan den enormt vackra förpackningen, den är som ett smycke. Nästan för fin för att använda….nästan. Vill du läsa mer om denna härliga produkt? – klicka här

Du kan hitta den på Åhléns och Kicks mm. Men de är poppis och tar snabbt slut, speciellt färgen 002 glowing nude. Pris 600 kr (gulp)

dior-inprogress3dior-inprogress2

how_to_contour_highlight

Vill du läsa mer om produkter jag testat – klicka här!