Höstmakeup med en twist / Autumn makeup with a twist

Här ville jag göra en lite roligare höstmakeup med lite glitter och glamour-känsla. Jag använde mig av härligt bronsiga och guldiga hösttoner från Morphebrushes palette 35S. På ögonen satte jag även lite mer mörkare fokus i inre och yttre delen av ögat samt applicerade en guldtonad skugga mitt på locket och som lite förstärkning längst in i ögonrån. För att ge lite extra glamour och glitter duttade jag lite guldskugga på mina lösfransar, fransarna var Gabbi från Sweed lashes

atumneyemakeup with twistautum twist faceautumnmakeuptwistclosedeye

 

Jag har använt / I’ve used:

Primer: Laura Mercier foundation primer radiance

Foundation Armani luminous silk in color 4

Concealer M.A.C i color NW20 (with beuty blender)

Morphe brushes eye palette 35S

Eyedust in color Carat Makeupstore, på lösfransar.

Eyeliner: l’Oreal superstar eyeliner black

False eyelashes: Sweed, Gabbi

Brows: Makeup for ever aqua brow in color 25 and Anastasia eyebrowpalette color taupe

Anastasia clear eye brow fix

Highligter Laura Mercier 01

Mascara: Lash queen Helena Rubinstein

Blush: Love Hangover, Too faced

Bronzer: Too faced  milk chocolate soleil

Contouring: Anastasia palette

Lips: Isadora Matt lipstick in color 07 nude pink and 06 rose