New blush from Too Faced – I am in love

I am in love!! Dessa nya fasta rouger från ett av mina favoritmärken Too Faced är to-die-for, så himla härliga i konsistensen och så fint pigment. De ger dina kinder en härlig lyster utan att vara för mycket och dessa ljuvliga förpackningar…say no more. Dessa är som smågodis för mig, helt omöjliga att motstå;-). Färgen Justify my love är en lite kallare rosa ton som ger en härligt fräsch ton på kinderna passar utmärkt när nu sommarfärgen börjar försvinna från huden. Färgen Love hangover är en lite mer korallaktig färg som gör att det ser ut som du tagit en frisk promenad, fast du kanske inte haft möjlighet till det. Ni som inte testat dessa fantastiska rouger än, måste bara göra det. Ni kan hitta dem på Sephora.closeupnewblush In love with to faced copy justifymylove-blush

coralblush lovehangover