Golden eye:-)

Idag ville jag göra en lite annorlunda makeup där jag fokuserade på en markerad eyeliner och lite mera guldiga inslag och så här blev resultatet:-). Om du är intresserad av att gå en makeupkurs hos mig så hittar du mig på Bellitudo Hudvård i Göteborg. Klicka här för att hitta mina priser!

goldeneyeface goldeneye

 

Jag har använt / I’ve used:

Primer: Byterry hyaluronic hydra primer

Foundation star i nr 020

Concealer M.A.C i color NW20 (with beuty blender)

Morphe brushes eye palette 35S

Eyedust in color Carat Makeupstore, på fransar och eyeliner

Eyeliner: Maybelline Mastergraphic, Master precise

False eyelashes: Sweed, Gabbi

Anastasia eyebrowpencil in color taupe and eyebrowpalette

Anastasia clear eye brow fix

Highligter Laura Mercier 01

Mascara: Lash queen Helena Rubinstein

Blush: Something about berry, Too faced