My first cutcrease:-)

Jag har inte hunnit med och lägga ut fler bilder på min första cutcrease förrän nu, men här kommer det äntligen. Jag har tagit inspiration från superduperduktiga An Knook, vilken inspiration:-). Spana in henne på instagram på makeupbyan. Hon är ju helt galet mkt bättre än mig på detta men men det var faktiskt min första cutcrease och det kan bara bli bättre eller hur? Och för att vara mitt första försök är jag rätt nöjd med resultatet. Älskar verkligen makeup och vilka möjligheter det ger en:-).

facecutcreasecutcrease  closedcutcrease

Jag har använt / I’ve used:

Primer: Byterry hyaluronic hydra primer

Foundation star i nr 020

Concealer MAC i color NW20 (with beuty blender)

Makeup geek products: peach smoothie, creme brule, frappé, bitten

Anastasia beverly hills: Brow palette black shadow in color granite for creating the creaseline

Bare minerals in color soul for base on eyelid

Lily Lolo shadow goldigger

M.A.C skuggor naked lunch och grain

Eyeliner: Maybelline Mastergraphic, Master precise

Red cherry lashes i nr 415

Anastasia eyebrowpencil in color taupe and eyebrowpalette

Anastasia clear eye brow fix

 

Highligter Laura Mercier 01

Mascara: Lash queen Helena Rubinstein

Blush: M.A.C rosy future