Lily Lolo makeup

Idag så lade jag en härlig sommarmakeup med Lily Lolos ögonskuggor. Lily Lolo´s mineral ögonskuggor är högpigmenterade, håller på plats länge och har en tålig finish. Du kan skapa ljusa eller intensiva grader av färg med dessa ögonskuggor som fungerar perfekt såväl fuktade som torra. Det är ett omfattande sortiment av ögonskuggor som innehåller skonsamma ingredienser som även passar känsliga ögon. Ögonskuggorna känns silkiga och krämiga på ögat, täpper inte till och dessutom är nästan alla skuggor vegan-vänliga. Jag jobbar med Lily Lolos skuggor på vår salong Bellitudo i Göteborg, så är du i krokarna är det bara att komma in och boka in en makeuprådgivning:-).

Jag håller på och lär mig att ta närbilder på makeup och tycker faktiskt jag fick till det rätt bra idag, inte illa för att vara nybörjare på makeupfoto eller hur;-)?

lilyloloeyemakeup

lilyloloeyelid

Jag har använt / I’ve used:

Stark naked (basskugga på hela locket)

Take the biscuit (i globlinjen)

I should cocoa (yttre delen av ögat)

Gingernut (på locket)

Red cherry eye lashes i nr 43

Anastasia eyebrowpencil och ögonbrynspalette

Anastasia clear eye brow fix

lilyloloshadow