Midsommarfin

Igår var det ju midsommarfirande här i Sverige och såklart regnade det, brukar som vara lite standard denna dag…hmm. Men för att pigga upp sig lite får man ju sätta lite blommor i håret och göra lite festlig makeup:-).

Ni får ha lite överseende med min closup på ögat då jag just håller på och lär mig hur jag ska få fram färgerna på rätt sätt…dvs den återger alltså inte ögonskuggorna korrekt alls…men men jag lär mig;-). Det ser ju knappt ut som om jag har någon ögonmakeup på bilden, får jobba lite mer med mitt fotoprogram hur jag ska få fram färgerna på rätt sätt.

midsommarfin

eyemakeup

Jag har använt/ I have used..

Foundation: Dior star (020 light beige) mixed with Lily Lolo BB cream in color ….

Concealer: Pro longer concealer from Mac (NC20) with a beauty blender

Powder: By Terry hyaluronic powder (AMAZING!!)

Blush: Bobbi Brown in color Nectar

Contour: Anastasia contour kit

Highlight: Laura Mercier matte radiance baked powder in color 01 (gives a perfect amount of shimmer and not to much)

Eyeshadows: Lily Lolo in color, Stark naked, take the biscuit, I should cocoa and Gingernut

Mascara: Lash Queen from Helena Rubinstein in color black