Lite sminksnack! Testning av brudmakeup

De som känner mig vet att jag är lite av en makeupgeek, tur för mig att jag jobbar som hudterapeut då;-). Nu när jag ska gifta mig med världens finaste man är det ju såklart viktigt hur makeupen ska vara och att den sitter hela dagen. Håller på och testar lite olika, makeupen blir ju väldigt olika på bild. Jag lägger i mitt jobb brudmakeuper på mina kunder och nu ska jag alltså göra min egen. Jag har ju flera favoritmärken när det kommer till makeup, några av dem är Lily Lolo (som jag även jobbar med), M.A.C, Bobbi brown och Dior.

Jag gillar mycket glitter i vanliga fall men ska försöka kämpa och lägga band på mig ( okej litegrann) då detta oftast inte blir så bra på bild. De skuggor jag nu testar är från bobbi brown, lily lolo och bare minerals.

Testning av brudmakeup eyemakeup weddingmakeup weddingeyes

Sedan är ju bara ett par härliga lösfransar ett måste. Har just fått hem lite lösfransar från Red Cherry lashes som ska bli jättespännande att pröva. Nr 43 är visst en av deras storsäljare. Du hittar dem här!

Red cherry eyelashes

Har även hittat lite nya favoriter då jag håller på och testar brudmakeup. En kanonpenna att lägga på ögats slemhinnekant för att få ögat att se lite piggare och klarare ut är denna penna från Smashbox always sharp kohl liner i färgen bare. Viktigt att pennan inte är vit, det ger ett alldeles för hårt intryck.  Sitter riktigt bra, vilket är mycket svårt på det området. Den är även självvässande hur nu detta går till…

smashbox-ögonpenna

Vilken är då den absolut perfekt makeup-primern till ett bröllop? Glorious skin från Comfort Zone..den är grymt bra! Ett litet botoxserum på burk:-). gloriousskin_serum

Denna kombinerar jag med lite av budget primern jag köpt på Kicks (blur primer) som trollar bort stora porer.

 

blur primer