Godmorgon – Hälsodrink!

Fortsätter med att göra både mamma och bebbe i magen glada. Började dagen med en riktig hälsodrink, kanske inte ser så himla rolig ut i färgen men den var både god och syrlig:-). Blandade 2 apelsin, en citron, en lime, granatäpple, ekologisk spenat saknade dock lite grönt äpple och någon clementin som brukar vara mkt gott att ha i.

Bra tips till dig som vill bli gravid eller redan är gravid. Om du undrar vilka pillerna på bilden är så har jag under hela graviditeten ätit folsyra tablett (även innan), omega-3 tablett (den enda Omega-3 som jag hittat som fått godkännande att ätas av gravida) och en järntablett Niferex samt en shots av min favorit aloe vera-dryck från LR, du hittar den här!

Vill du veta mer om fiskolja och varför man ska äta detta som gravid kan du kan läsa mer på Pharbios hemsida eller på denna sida.

Vill du läsa mer om varför folsyra är viktigt som gravid kan du gå in på Livsmedelsverkets hemsida- klicka här!

hälso-morgon