PR and Policy

Bloggen/Hemsidan drivs av mig (Sara) och jag skriver endast mina egna åsikter och vad jag tycker om saker och ting. Om du vill samarbeta med mig, låta mig testa produkter så skriver jag endast mina egna åsikter om produkten/tjänsten. Om du representerar ett företag/pr-byrå etc. och vill synas i min blogg/hemsida på något sätt – ta kontakt med mig – info@makebysara.com

Sponsrade inlägg Ibland skriver jag sponsrade inlägg. Dessa inläggen markeras ut som sponsrade inlägg. Jag brukar då få ersättning för att skriva dessa inlägg. Mina åsikter kan fortfarande inte köpas, så om det är sponsrade inlägg där jag får produkter som ersättning är det ändå mina egna åsikter som skrivs i inläggen. Skriver oftast då att jag har ett samarbete med ett företag, fått produkter som jag hade tänkt testa och recensera – så ni vet vilket företag som sponsrat mig.

Annons/affiliate-länkar Vissa inlägg innehåller länkar till olika annons/affiliate-sidor. Om ni klickar på dessa eller köper varan jag länkat så tjänar jag en liten slant på ert köp. Dessa är inte sponsrade utan det är jag själv som lagt in de, för att tjäna lite extra på mitt bloggande. Dessa kommer att markeras ut,.

Pressutskick Ibland får jag även pressprover/utskick från PR-byråer. Dessa produkter jag får hem är inte något jag behöver skriva om, eller recensera. Men ibland när jag får hem någon bra produkt så vill jag dela med mig av dem till er, därför skriver jag om produkter jag får hem som jag vill tipsa er om. Ibland gör jag några recensioner, ibland visar jag bara upp produkterna och skriver lite om dem. När jag skriver om produkter jag fått hem av PR-byråer skriver jag att detta är pressutskick och från vilket företag.

Jag finns även på andra sociala medier:

Facebook: MakebySara

YouTube: MakebySara

Instagram: MakebySara

Företag: Make By Sara Leandersson AB. Godkänd för F-skatt.

Vill du samarbeta med mig? Kontakta då mig via e-mail: info@makebysara.com eller fyll i formuläret nedan.

[contact-form-7 404 "Not Found"]