PLAXPOT Plasmapen

 

 

 

NY behandling på salongen!

PLAXPOT PLASMA PEN

Introduktions-erbjudande! 3000 kr/beh välj mellan följande område: övre ögonlock, undre ögonlock, panna, hals, haka, linjer överläpp. Erbjudandet gäller som längst t.o.m sista april 2019

PLASMALJUS TEKNOLOGI: 
ögonlockslyft utan kirurgi med plasmapen

Plaxspot är ett revolutionerande ansiktslyftningsprocedur som inte kräver någon operation.

Den stramar och lyfter huden med omedelbara resultat.
Plasmaljus är en icke-kirurgisk icke-invasiv behandling som krymper överflödig hud, påsar och rynkor.

När du som kund kommer till mig vill jag att du skall få ut det allra mesta av mina behandlingar. Jag skräddarsyr därför mina behandlingar efter vad du och din hud behöver, därför kan behandlingarna se olika ut från gång till gång.

När du väljer att göra en avancerad behandling som Plaxpot är det viktigt för mig att vi gör en konsultation först då jag alltid strävar efter att du skall känna och se ett resultat av din behandling.

Här kan du boka en kostnadsfri konsultation för Plaxpot Plasmapen  Obs! Denna kostnadsfria konsultation görs innan din första PlaxPot- behandling. Vid uteblivet, ej avbokat, besök debiterar vi 500kr. För att du ska kunna boka behandling för Plaxpot måste du ha antingen varit i kontakt med mig via mail, telefon eller varit på konsultation. Här hittar du prislistan!

Ögonlocks plastik utan kniv och utjämning av rynkor – den hetaste
nyheten inom skönhetsindustrin!

Användningsområden:

• Uppstramning av slapp hud, tex hängande ögonlock, påsar under ögonen, påsar hängande hud på halsen och kinderna.
• Korrigering av djupare rynkor, fina linjer och ojämn hy.
• Korrigering av ärr, bristningar, milier, gropar och ojämnheter.

Hur fungerar det?

Plaxspot ́s framdel ger en liten plasma-blixt från spetsen till huden i en mikro- millimeterstorlek. Denna ytliga punkt minimerar huden i sin omedelbara närhet – vilket minskar överskjutande hud, dra åt locket / under ögonområdet. Det blir en massa små prickar och oftast bruna, för varje gång den nuddar huden och den överflödiga huden försvinner och oxideras.
Huden på behandlingsområdet stramas upp och drar cellerna närmare varandra. Det är den enda behandlingen som framgångsrikt minskar överskott av huden.

Fördelar jämfört kirurgi:
• Snabb läkning och återhämtning.
• Ingen risk för att ta bort för mycket hud.
• Hudkvalitén på det behandlade området stärks.

Området som ska behandlas bedövas med kräm i 30 till 45 minuter innan behandlingen.
Vilka resultat kan förväntas:
Beroende på hud typ, ålder, område är resultatet individuellt. Man kan bara strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle, så personer med mycket överflöds hud kan behöva flera behandlingar, vi rekommenderar då 2–4 behandlingar. Olika faktorer som ursprungsläge, ålder, läkningsförmåga påverkar och ibland kan det till och med räcka med en behandling.

Efter behandlingen:

Omedelbart efter behandlingen kan det kännas som en brännande känsla. Denna känsla kommer minska under dagen, om det är särskilt obekvämt eller kvarstår under en längre period, kan en antiinflammatorisk medicin som ibumetin eller ipren tas, för vi har olika
smärttrösklar så vissa kan känna mer och andra mindre.
Efter behandling är det normalt att det behandlade området blir någon svullet.
Detta är speciellt vanligt runt ögonen och kan vara i några dagar.
Kall kompressor eller is kan appliceras för att minska svullnaden.
Om svullnaden är svårare kan en antiinflammatorisk medicin och / eller anti-histamin bidra till att lindra svullnaden.

Sårskorpor kommer det bli på det behandlade området, detta kommer i första hand att vara brunt eller svart på ytan av huden och flaga av under de följande dagarna.
Det kan ta över 2 veckor att försvinna helt.
Efter skorporna har trillat av kommer en ny, rosa hud, denna huden måste skyddas från direkt solljus i minst 3 månader och högt solskydd ska användas (spf 50). Du kommer att få med dig prov på en speciell PlaxPot kräm som ska appliceras 2-3 gånger per dag i 7-10 dagar efter din behandling.

Efterbehandlingen är mycket viktig och måste följas noggrant. När skorporna trillat av kan rodnaden finnas kvar under de följande veckorna. Det är viktigt att inte klia, riva och pilla på området
eftersom det kan leda till infektion eller ärrbildning och skorporna forceras av.
Ibland kan det behandlade området bli lite grått, det här är en del av den normala läkningsprocessen och kommer att förbättras med tiden.
Det är viktigt att hålla behandlingsområdet rent, torrt och skyddat med en solskyddsfaktor på 50 i ca 3 månader. Använd inte alkohol baserade rengöringsmedel.

Anv ej makeup de första 3 dagarna men ska helst undvikas helt tills prickarna fallit bort av sig själv, anv endast den behandlande krämen du får med av mig och högt solskydd.

Jag rekommenderar ej att behandla hela ögonområdet vid samma tillfälle då det kan finnas en risk att ögat svullnar igen. Man väljer antingen övre eller undre ögonlock vid din behandling.

Kontraindikationer

Kunder som behandlats med cortison injektion vid behandlingsarean under senaste månaden
Cancer, speciellt vid benmärgscancer.
Infektioner. Herpes, Hepatit.
Graviditet
Allergi mot bedövningsmedel.
Pacemaker
Autoimmuna sjukdomar (se nedan), vissa autoimmuna sjukdomar kan behandlas, kontakta mig för mer information.

 

Vad är en autoimmun sjukdom?

I kroppen finns särskilda celler som bildar ämnen som skyddar oss mot infektioner. Det är speciella ämnen som tillverkas av vissa typer av immunceller. Ämnena kallas för antikroppar.

Autoimmuna sjukdomar innebär att det bildas antikroppar i blodet mot de celler som finns i den egna kroppen. Dessa antikroppar kan mätas med blodprover.

Symtomen kommer från det eller de organ som får sjukdomen. Det finns läkemedel som kan dämpa immunsystemet och som tar bort de flesta av symtomen.

Det finns en mängd olika sjukdomar som kallas autoimmuna.

VANLIGA FRÅGOR:

Är Plasmapenna smärtsam?
Det appliceras bedövande salva före behandling och detta gör att själva behandlingen är mjuk och behaglig. Men såklart är smärttröskel väldigt olika, även vilket område du gör, så att helt säga hur du upplever din behandling är omöjligt.

Finns det några biverkningar?
Omedelbart efter behandlingen kan området vara rött. 1–2 dagar efter behandlingen kan svullnad uppstå. Efter 5–7 dagar har sårläknings processen försvunnit. Rodnad är inte längre synlig efter 2–3 månader.

Hur lång tid tar varje behandlingstid?
En behandling av t.ex. ögonlocken tar cirka 30-60 minuter med omedelbara synliga resultat.
Man kommer ca 45-60 minuter innan behandlingen för att applicera bedövningen och din första gång får du även fylla i en hälsodeklaration.

Är behandlingen permanent?
Ja. När hudfibrerna är förkortade är effekterna permanenta. Kost, levnadsvanor och hudvård
är faktorer som påverkar hudens åldrande och förutsättningar att bibehålla ett bra resultat.

Hur bör du förbereda dig före behandlingen?
För att vi skall kunna ge dig rätt behandling, behandlingsintensitet etc. är det är viktigt att du berättar för oss om du ta några mediciner eller nyligen har tagit (antibiotika, etc.) eller om du nyligen har opererats eller gjort annan estetisk behandling på huden. Du bör även förbereda din hud genom att fuktbehandla den ordentligt för att få bästa möjliga resultat. Behandlingen verkar sämre på dig med torr hud. Fråga gärna om du vill ha tips hur du ska förbehandla din hud.

PLAXPOTTM

Marknadens enda plasma jonisering med egen patenterad plasmagenerator (patent n° 10-179542) vilket de andra pennorna saknar

Den egna plasmageneratorn ger större plasmayta vilket ger det bästa behandlingresultatet samt den bästa läkningen.

Plaxpot ”plasmapen” har en unik  plasmagenerator, som genererar plasma och enkla pennor ger endast en gnista från en högsänningsurladdning.

Vanlig elektrisk VS Plasma

Vanlig elektrisk urladdningstyp

detta är ej äkta plasma jonisering

Elektriskt ljus överför högspänning direkt mot huden

Det finns stor risk att kunden får pigmentering och brännskador av denna typ av maskiner, eftersom energin levereras med en liten ljusbild på huden och den går ner för djupt i dermis.

Behandling med denna typ har endast ‘Kontinuerligt styrka’, som är mycket begränsad

Äkta plasma med PLAXPOT

Plaxpot ger en äkta plasma från den egna plasmageneratorn som bygger upp joniserad gas av elektroner och joner och inte endast en elektrisk ljusbåga som många andra pennor.  Det blir en stor skillnad av resultatet och hållbarhet av behandlingen , som inte kan uppnås genom att endast ha en elektrisk ljusbåge.

Plaxpot har mycket liten risk för pigmentering  och brännskador.

Plaxpot överför energin till större yta på huden.

Plasmaenheten hos Plaxpot har separat pulsstyrenhet för att kunna generera olika energitransmissioner.