Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/5/d/makebysara.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4387

NYHET från Exuviance – Sheer Daily Protector SPF 50

Exuviance Sheer Daily Protector SPF 50

Tjoho äntligen har denna super-hypade solkräm landat i Sverige och inom kort så väntar vi den in på salongen:-). Bor du i Göteborg hittar du den alltså här! Denna solkrämen har verkligen blivit så omtyckt av alla bloggare och press som fått nosa på den i förtid och snart är det äntligen dags att den kommer ut i handeln. Kan knappt vänta tills vi får in den på salongen, känns som julafton:-).

Exuviance Sheer Daily Protector SPF 50 är en lätt tonad mineralbaserad och vårdande kräm med högt UVA-/UVB-skydd. Med Sheer Daily Protector SPF 50 fås ett tilltalande solskydd och hudvård i ett.

Sheer Daily Protector SPF 50 är transparent, smälter lätt in i huden med en nyans som anpassar sig efter hudton och ger en utjämnande effekt direkt efter applicering. Cremen absorberas snabbt och är perfekt att kombinera med andra hudvårdsprodukter, som t ex serum eller foundation. Sheer Daily Protector SPF 50 innehåller också en blandning av effektiva hudvårdande ingredienser som verkar skyddande samt förebygger och minimerar ålderstecken.

Innehåller:

  • Titandioxid och Zinkoxid: bredspektrigt fysikaliskt UVA-/UVB skydd som är idealiskt för alla hudtyper, även känslig hud.
  • PA++++ klassning indikerar det högsta möjliga UVA skyddet.
  • PHA: Glukonolakton och Laktobionisk syra återfuktar, stärker hudens uppbyggnad och har samtidigt en antioxidant effekt.

Grönt te-extrakt och vitamin E skyddar cellerna mot oxidativ skada. Produkten är inte tilltäppande samt är doft- och oljefri. Estetisk tilltalande sammansättning, ger ingen vit hinna.

Pris 399kr

 

Engelsk information / English information

Exuviance introduces the next big breakthrough in sun protection Daily Protector SPF 50. The mineral-based high-level SPF offers broad spectrum UVA/UVB protection, plus a rating of PA++++, the strongest defense against UVA rays available.

An ultra-fine texture sets this game-changer apart from other mineral sunscreens that can leave a chalky residue. Exuviance Sheer Daily Protector SPF 50 is transparent, blends easily and has an invisible universal tint that enhances and evens skin tone immediately after application. The comfortable, light formula absorbs quickly, so it is ideal for layering with light skincare products such as serums.

Exuviance Sheer Daily Protector SPF 50 provides a potent triple antiaging protection blend of multi-antioxidants, EGCG green tea extract and a PHA/Bionic Complex that work synergistically to help prevent signs of sun damage and environmental aging. The unique addition of antiagers and antioxidants directly to the SPF formula make Exuviance Sheer Daily Protector SPF 50 stand out – enabling the product to work better and help prevent harmful photoaging effects of daily exposure.

Key ingredients include:

Titanium Dioxide & Zinc Oxide – These mineral sunscreens provide broad spectrum UVA/UVB protection

Gluconolactone & Lactobionic Acid – Preserve skin matrix and provide antiaging, skin smoothing benefits

EGCG Green Tea Extract – Potent antioxidant shown to help protect cellular DNA

Vitamin E – Antioxidant that helps protect against oxidative damage

Exuviance Sheer Daily Protector SPF 50 is non-comedogenic, non-acnegenic, non-irritating, non-sensitizing, paraben free, fragrance free and oil free and can be used post-peel. It is a sheer, mattifying, complexion-evening solution.