Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/5/d/makebysara.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382

My makeuptable – My sanctuary

Where is the place in our home that I find the most relaxing? For me it is my little makeup-place with my mirror, my dimmed lamps and my lovely makeuptable ”Henshaw” from Laura Ashley. Here I can find my inner peace and recharge my batteries again. It doesn´t always look this clean and neatly done, that’s because I have a little 16 months daughter (if you look closer you can find a photo of her) that is very interested in my makeup and brushes…sigh! But inside I must say that I love it;-), maybe I am going to have a makeup-solemate in the future.

Var är platsen i vårt hem som jag finner mest avslappnande? För mig är det min lilla makeuphörna med min spegel, mina dimbara lampor och mitt kära makeupbord ”Henshaw” från Laura Ashley. Här kan jag finna mitt inre lugn och ladda mina batterier igen. Det ser dock inte alltid såhär rent och välstädat ut, detta på grund av att jag har en liten 16 månaders dotter (om du tittar närmare kan du hitta ett foto på henne) som är mycket intresserad av mitt smink och mina borstar…suck! Men inombords måste jag säga att jag älskar det;-), kanske kommer jag att få en makeup-själsfrände i framtiden.

xoxo

makeuptable my-sanctuary