Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/5/d/makebysara.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382

Spännande nyheter från Comfort Zone – Sublime Skin

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/5/d/makebysara.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/5/d/makebysara.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/5/d/makebysara.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/5/d/makebysara.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/5/d/makebysara.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382

Så himla spännande, nu vi fått in de underbara nyheterna från Italienska Comfort Zone på salongen. Om du bor i Göteborg så kan du alltså hitta dem här. Comfort Zones fantastiska hudvårdsprodukter har alltid legat mig varmt om hjärtat, de har så hög kvalité på produkterna, ljuvliga dofter, tänker på miljö och produktion samtidigt som de inte tummar på effekten.

Nu har de kommit med en ny serie som heter Sublime Skin som är en riktig antiage- serie och vem gillar inte det;-). Produkterna är superduper sköna i konsistensen och doftar sådär lagom mycket och härligt, en elegant blomdoft av pion, magnolia och grön vil i harmoni med en bas av mysk, vetiver och sandelträ..låter inte det ljuvligt så säg?!

sublimeskin-serien

Sublime Skin är en komplett hudvårdsserie som har inspirerats av de senaste fillerbehandlingarna och avancerade peelingbehandlingar utförda av hudläkare. Innovation och effektivitet utmärker denna antiage-linje, som verkar på hudens tre stöttepelare (vatten, lipider och proteiner) för att lyfta huden inifrån. Produkterna går på djupet i hudens tre hudlager för att korrigera ålderstecken, reparera ansiktets struktur och kontur samt fylla ut och minska rynkor. Huden får ett vackert lyft och ett föryngrat utseende. Produkterna tillverkas i Italien med energi från förnyelsebara källor. De är fria från parabener, mineraloljor, silikoner, artificiella färger och djurderivat.

Just nu! får man dessutom en Trial Kit i gåva! (värde 495 kr)sublime-skin-trial-kit
Handla en valfri produkt från Comfort Zones nya serie Sublime Skin så medföljer en lyxig necessär med produkter i resestorlekar. Perfekt för dig som vill prova nyheterna! Produkterna som medföljer är Sublime Skin Serum, Sublime Skin Cream samt Sublime Skin Rich Cream.

Kampanjen gäller så längre lagret räcker

 

Serien innehåller följande produkter:

Sublime Skin serum: Min personliga känsla för serumet, känns nästan mer som en lätt fluid än ett serum i konsistensen men känns så himla skön då man gör den aktiva Sublime Skin active- ansiktsmassagen tillsammans med den. Den har en ljuvlig doft och konsistens, går in bra i huden och ger bra med fukt, perfekt makeupbas. Har testat den för kort tid för att utvärdera antiage egenskaperna men huden känns både fräschare och med mer lyster. Du hittar den effektiva ansiktsmassagen längst ned i inlägget.

Sublime Skin cream: Min personliga känsla är, en väl tilltagen burk med 60 ml istället för det vanliga 50ml. Krämen har en ljuvlig doft och lagom konsistens, går in bra i huden men känns som den ändå ger lagom med fukt, en perfekt makeupbas. Har testat den för kort tid för att utvärdera antiage egenskaperna men huden känns fräschare och med mer lyster efter en kort tids användande.

Sublime Skin rich cream: Min personliga känsla är, en väl tilltagen burk med 60 ml istället för det vanliga 50ml. Min personliga känsla för krämen, ljuvlig doft och skön och rik konsistens, känns väldigt behaglig och mjuk på huden. Den perfekta krämen för vintertorrisar och funkar faktiskt att lägga makeup på med. Har testat den för kort tid för att utvärdera antiage egenskaperna men huden känns fräschare och med mer lyster efter bara en kort tids användande.

Sublime Skin eye cream: En väl avvägd konsistens som varken känns för fet eller för lätt, gör att ögonområdet på en gång ser mycket mjukare och slätare ut. Me like!

Intensiv kur/ Peel pads: Mjuka och sköna pads som ökar effekten av produkterna, känns som en lagom hög koncentration av syror för att passa även den känsliga huden. Perfekt till dig som vill ha ut lite mer och extra av din hudvård. Som en liten salongsbehandling för hemmabruk.

Ögonmask/ Eyepatch: Fantastiskt sköna och svalkande hydrogel eyepads som ger en direkt effekt där huden både känns och ser slätare ut. Den perfekta ögonmasken om man har lite trötta ögon efter en dålig nattsömn eller en stressig period eller varför inte använda inför en stor fest. Detta kommer att bli min ständiga kompis!

 

    
Sublime Sksublimeskin-serumin Serum

– Effektivt anti-age-serum som fyller ut huden och gör den slätare, jämnare och fastare. Den naturliga formulan minskar rynkor och lämnar huden mjuk, matt och härligt silkeslen.

Till vem passar den? Idealiskt för mogen hud. Passar alla hudtyper som vill motverka insjunken hud, försämrad spänst eller förlorad elasticitet. Även bra för hud som har lätt för att få pigmenteringar.

Egenskaper: Innovativt och krämigt anti age-serum med en aktivt lyftande effekt som fyller ut huden och ger ett synligt ungdomligare utseende. Den exklusiva Archi-Lift™-teknologin återställer hudens uppbyggnad och korrigerar de förändringar i hudens struktur som sker på grund av vårt genetiska arv, vår livsstil och vårt åldrande. Huden blir tät, jämn och fast samtidigt som rynkor minskas och huden får en ökad lyster. Serumet har en vetenskapligt ansvarsfull formula med 92 % naturliga ingredienser. Genom att använda naturliga oljor istället för silikon får huden en garanterad förbättring i spänst och mjukhet utan ”kosmetiska tricks”. Serumet absorberas snabbt och ger en silkeslen hud med en fräscht matt effekt. I ett oberoende kliniskt test under 30 dagar fick 85% av testdeltagarna fylligare hud och 95% upplevde sin hud mer spänstig och elastisk.

Sublime Skin är en komplett hudvårdsserie som har inspirerats av de senaste fillerbehandlingarna och avancerade peels utförda av hudläkare. Innovation och effektivitet utmärker denna anti aging-linje, som verkar på hudens tre stöttepelare (vatten, lipider och proteiner) för att lyfta huden inifrån. Produkterna går på djupet i hudens tre hudlager för att korrigera ålderstecken, reparera ansiktets struktur och kontur samt fylla ut och minska rynkor. Huden får ett vackert lyft och ett föryngrat utseende. Produkterna tillverkas i Italien med energi från förnyelsebara källor. De är fria från parabener, mineraloljor, silikoner, artificiella färger och djurderivat.

Aktiva ingredienser:
– Mikro- och makrohyaluronsyra (0,3%): Ingrediens som är känd för sina fuktgivande egenskaper. Den har både en förmåga att dra till sig vatten och behålla det i huden, vilket imiterar fillers. Med hjälp av modern teknologi har man använt två molekylära vikter för att få effekt på olika hudnivåer: makroversionen har en omedelbar effekt på det yttersta hudlagret (epidermis) och den senaste generationen av microversionen har en större och mer djupgående effekt på hudens djupare lager (dermis).

– Extrakt från vit pion: Imiterar effekten från fillers med hjälp av fett och återställer funktionen i fettcellerna.

– Titrerat svartkämpeextrakt: Hämmar micro-RNA vilket stimulerar produktionen av nytt kollagen och elastin samt skyddar deras korrekta funktioner. Det minskar och förebygger även åldersfläckar.

Användning: Applicera morgon och kväll. Serumet kan användas ensamt eller i kombination med Sublime Skin-cremerna för en mer intensiv effekt. Använd gärna serumet ensamt på en fetare hudtyp eller i varmt klimat. En mogen eller torr hud kombinerar serumet med rekommenderad creme.

Storlek: 30 ml

825 kr

Sublime Skin cream

– Närande 24-timmarscreme som verkar anti-age för att minska ålderstecken och ge ett ungdomligare utseende. Cremen fyller effektivt ut huden, slätar ut rynkor och vårdar huden på djupet.

Till vem passar den? Passar blandad eller fuktfattig hud. Idealisk för de som vill motverka insjunken hud, försämrad spänst, förlorad elasticitet och rynkor.

sublimeskincreamEgenskaper: Innovativ anti age-creme med en aktivt lyftande formula som fyller ut huden och ger den näring. Den exklusiva Archi-Lift™-teknologin återställer hudens uppbyggnad och korrigerar de förändringar i hudens struktur som sker på grund av vårt genetiska arv, vår livsstil och vårt åldrande. Cremen har en vetenskapligt ansvarsfull formula med 89 % naturliga ingredienser, som lyfter och slätar ut huden inifrån samt minimerar rynkor. Genom att använda naturliga oljor och smör istället för silikon får huden en garanterad förbättring i spänst och mjukhet utan ”kosmetiska tricks”. I ett oberoende kliniskt test under 30 dagar fick 95% av testdeltagarna förbättrad elasticitet och spänst i huden.

Sublime Skin är en komplett hudvårdsserie som har inspirerats av de senaste fillerbehandlingarna och avancerade peels utförda av hudläkare. Innovation och effektivitet utmärker denna anti aging-linje, som verkar på hudens tre stöttepelare (vatten, lipider och proteiner) för att lyfta huden inifrån. Produkterna går på djupet i hudens tre hudlager för att korrigera ålderstecken, reparera ansiktets struktur och kontur samt fylla ut och minska rynkor. Huden får ett vackert lyft och ett föryngrat utseende. Produkterna tillverkas i Italien med energi från förnyelsebara källor. De är fria från parabener, mineraloljor, silikoner, artificiella färger och djurderivat.

Aktiva ingredienser:
– Mikro- och makrohyaluronsyra (0,3%): Ingrediens som är känd för sina fuktgivande egenskaper. Den har både en förmåga att dra till sig vatten och behålla det i huden, vilket imiterar fillers. Med hjälp av modern teknologi har man använt två molekylära vikter för att få effekt på olika hudnivåer: makroversionen har en omedelbar effekt på det yttersta hudlagret (epidermis) och den senaste generationen av microversionen har en större och mer djupgående effekt på hudens djupare lager (dermis).

– Extrakt från vit pion: Imiterar effekten från fillers med hjälp av fett och återställer funktionen i fettcellerna.

– Palmitoyl Glycine: En fettaminosyra som skyddar hudens proteiner kollagen och elastin, vilka bygger upp huden och bevarar en fast hud. Aminosyran hämmar enzymet MMP som bryter ner kollagen och elastin och stimulerar samtidigt enzymet TIMP som ger en fastare och yngre hud.

Användning: Applicera morgon och kväll efter Sublime Skin Serum för en intensivare och mer närande effekt.

Storlek: 60 ml

795 kr

Comfort Zone Sublime Skin Rich Cream

– Rik och intensivt närande 24-timmarscreme som verkar anti-age för att minska ålderstecken och ge ett ungdomligare utseende. Cremen fyller effektivt ut huden, minskar rynkor och vårdar huden på djupet.

sublimeskinrichcreamTill vem passar den? Passar mogen hud och torr hud som saknar näring. Idealisk för de som vill motverka insjunken hud, försämrad spänst, förlorad elasticitet och rynkor. Passar i kallt klimat.

Egenskaper: Innovativ, rik anti age-creme med en aktivt lyftande formula som fyller ut huden och ger intensiv näring. Den exklusiva Archi-Lift™-teknologin återställer hudens uppbyggnad och korrigerar de förändringar i hudens struktur som sker på grund av vårt genetiska arv, vår livsstil och vårt åldrande. Cremen har en vetenskapligt ansvarsfull formula utan silikon och med 81 % naturliga ingredienser, som lyfter och slätar ut huden inifrån samt minimerar rynkor. Den är särskilt rik på naturliga oljor och smör som ger näring till torr hud. Genom att inte använda silikon får huden en garanterad förbättring i spänst och mjukhet utan några ”kosmetiska tricks”. I ett oberoende kliniskt test under 30 dagar fick 85% av testdeltagarna ökad volym, fyllighet och täthet i huden.

Sublime Skin är en komplett hudvårdsserie som har inspirerats av de senaste fillerbehandlingarna och avancerade peels utförda av hudläkare. Innovation och effektivitet utmärker denna anti aging-linje, som verkar på hudens tre stöttepelare (vatten, lipider och proteiner) för att lyfta huden inifrån. Produkterna går på djupet i hudens tre hudlager för att korrigera ålderstecken, reparera ansiktets struktur och kontur samt fylla ut och minska rynkor. Huden får ett vackert lyft och ett föryngrat utseende. Produkterna tillverkas i Italien med energi från förnyelsebara källor. De är fria från parabener, mineraloljor, silikoner, artificiella färger och djurderivat.

Aktiva ingredienser:
– Mikro- och makrohyaluronsyra (0,3%): Ingrediens som är känd för sina fuktgivande egenskaper. Den har både en förmåga att dra till sig vatten och behålla det i huden, vilket imiterar fillers. Med hjälp av modern teknologi har man använt två molekylära vikter för att få effekt på olika hudnivåer: makroversionen har en omedelbar effekt på det yttersta hudlagret (epidermis) och den senaste generationen av microversionen har en större och mer djupgående effekt på hudens djupare lager (dermis).

– Extrakt från vit pion: Imiterar effekten från fillers med hjälp av fett och återställer funktionen i fettcellerna.

– Palmitoyl Glycine: En fettaminosyra som skyddar hudens proteiner kollagen och elastin, vilka bygger upp huden och bevarar en fast hud. Aminosyran hämmar enzymet MMP som bryter ner kollagen och elastin och stimulerar samtidigt enzymet TIMP som ger en fastare och yngre hud.

Användning: Applicera morgon och kväll efter Sublime Skin Serum för en intensivare och mer närande effekt.

Storlek: 60 ml

795 kr

Comfort Zone Sublime Skin Eye Cream

– Rik ögoncreme som verkar anti-age för att minimera rynkor kring ögonen och föryngra huden. Den dränerar huden för att motverka påsar samtidigt som den effektivt ljusar upp mörka ringar och piggar upp din blick.

sublimeskin-eyecreamTill vem passar den? Passar en mogen hud eller en yngre hy med försämrad elasticitet.

Egenskaper: Innovativ och rik anti age-creme för ögonområdet. Ögoncremen har en aktivt lyftande effekt som fyller ut huden och ger näring till den ömtåliga huden kring ögonen. Formulan korrigerar de förändringar i hudens struktur som sker på grund av vårt genetiska arv, vår livsstil och vårt åldrande: rynkor, påsar, svullnader och mörka ringar. Cremen har en vetenskapligt ansvarsfull formula utan silikon och med 91 % naturliga ingredienser. Den rika formulan skapar en skyddande film som återfuktar och mjukgör ögonområdet. Den behandlar ögonområdets behov och stärker hudens uppbyggnad genom att hämma micro-RNA, som annars bryter ner kollagen och elastin. Ögonområdet ser ungdomligare och piggare ut med en slätare och jämnare hud.

Sublime Skin är en komplett hudvårdsserie som har inspirerats av de senaste fillerbehandlingarna och avancerade peels utförda av hudläkare. Innovation och effektivitet utmärker denna anti aging-linje, som verkar på hudens tre stöttepelare (vatten, lipider och proteiner) för att lyfta huden inifrån. Produkterna går på djupet i hudens tre hudlager för att korrigera ålderstecken, reparera ansiktets struktur och kontur samt fylla ut och minska rynkor. Huden får ett vackert lyft och ett föryngrat utseende. Produkterna tillverkas i Italien med energi från förnyelsebara källor. De är fria från parabener, mineraloljor, silikoner, artificiella färger och djurderivat.

Aktiva ingredienser:
– Titrerat svartkämpeextrakt: Stimulerar produktionen av nytt kollagen och elastin och skyddar deras funktioner genom att hämma micro-RNA.

– Koffein och escin: Aktiverar mikrocirkulationen och fettförbränningen för att minska påsar och svullnader under ögonen som har orsakats av fettdepåer och vätskeansamling.

– Peptidkomplex med chrysin: Chrysin är en flavonoid med en så kallad ”antiblått-effekt”, som tillsammans med peptidkomplexet stimulerar uppljusande enzymer. Enzymerna tar bort ansamlingen av bilirubin vilket dämpar mörka ringar under ögonen. Ingredienserna minskar också inflammationer som försvagar kärlens genomsläpplighet.

Användning: Applicera morgon och kväll på ögonområdet. Klappa varsamt in ögoncremen inifrån och ut för att stimulera mikrocirkulationen.

Storlek: 15 ml

575 kr

Comfort Zone Sublime Skin Eye Patch

– Föryngrande ögonmask i form av smidiga engångspatches som du lägger under ögonen. Masken motverkar rynkor, påsar och mörka ringar samtidigt som den ger dig en piggare blick.

sublimeskin-eyepatchesFör vem? Passar trötta ögon med rynkor, påsar och mörka ringar.

Egenskaper: Innovativ och uppfräschande ögonmask som synligt korrigerar påsar och trötthetstecken kring ögonen på bara ett par minuter. Det är en intensiv hydrogelmask med peptider som ger omedelbar effekt och lindring till ögonområdet. Masken är utformad som en patch – en praktisk produkt när man önskar en expressbehandling. Den är skön, lätt att applicera och skapar omedelbart en klar förbättring på huden. Vid regelbunden användning ser man även resultat på ålderstecken såsom linjer och kråksparkar. Den har en vetenskapligt ansvarsfull formula utan silikon och med 96 % naturliga ingredienser.

Sublime Skin är en komplett hudvårdsserie som har inspirerats av de senaste fillerbehandlingarna och avancerade peels utförda av hudläkare. Innovation och effektivitet utmärker denna anti aging-linje, som verkar på hudens tre stöttepelare (vatten, lipider och proteiner) för att lyfta huden inifrån. Produkterna går på djupet i hudens tre hudlager för att korrigera ålderstecken, reparera ansiktets struktur och kontur samt fylla ut och minska rynkor. Huden får ett vackert lyft och ett föryngrat utseende. Produkterna tillverkas i Italien med energi från förnyelsebara källor. De är fria från parabener, mineraloljor, silikoner, artificiella färger och djurderivat.

Aktiva ingredienser:
– Hesperidin: Ett multipeptidkomplex med en trippeleffekt på påsar och trötthetstecken runt ögonen. Komplexet minskar kapillärernas genomsläpplighet, aktiverar lymfcirkulationen och motverkar inflammationer.

– Peptidkomplex med chrysin: Chrysin är en flavonoid med en så kallad ”antiblått-effekt”, som tillsammans med peptidkomplexet stimulerar uppljusande enzymer. Enzymerna tar bort ansamlingen av bilirubin vilket dämpar mörka ringar under ögonen. Ingredienserna minskar också inflammationer som försvagar kärlens genomsläpplighet.

– Hexapeptid: Imiterar uppbyggnaden av vårt kollagen. Aktiverar kollagensyntesen, stimulerar bildandet av ny hud och återställer förbindelsen mellan dermis och epidermis.

Användning: Rengör ögonområdet. Lägg en patch under vardera öga med den större delen utåt och den inre delen så nära näsryggen som möjligt. Låt verka i minst 10 minuter. Masken kan ligga på en timme eller hela natten för en intensiv anti aging-effekt. Den kan användas vid behov som en första hjälpen-behandling, eller som en behandlingskur. Om du vill genomföra en kur, gör såhär: applicera masken 2 gånger/vecka de första 2 veckorna, sedan 1 gång/vecka i följande 2 veckor tillsammans med ögoncremen Sublime Skin Eye Cream.

Storlek: 6 engångsförpackningar med 2 patches i varje.

525 kr

Comfort Zone Sublime Skin Peel Pad

– Effektiv peeling pad som snabbt och enkelt tar bort döda hudceller, ökar cellförnyelsen och ger en fräsch och strålande vacker hud. Den smidiga engångspeelingen innehåller syror och vitaminer som omedelbart förbättrar hudstrukturen och motarbetar ålderstecken.

peelpads-sublimeskinFör vem? För mogen hud med ålderstecken och grov struktur.

Egenskaper: Innovativ, snabb och effektiv engångspeeling som exfolierar huden och ger en fräsch hudyta med fantastisk lyster. Peelingen innehåller AHA- och PHA-syror i kombination med C-vitamin och vitamin PP som är dubbelverkande med både kemisk och mekanisk peeling. Formulan ökar cellförnyelsen, förfinar hudstrukturen och korrigerar huden. Den verkar på hudens tre stöttepelare (vatten, lipider och proteiner) ända ner i de djupaste hudlagren för att aktivt lyfta huden inifrån och fylla ut rynkor. Den vetenskapligt ansvarsfulla formulan innehåller 90 % naturliga ingredienser och är utan silikon, alkohol och doft. Genom att inte använda silikon förbättras hudens spänst och mjukhet utan några kosmetiska tricks. Dessutom är peelingen paketerad i en hygienisk engångsförpackning i form av en praktisk peelingpad som är enkel och smidig att använda.

Sublime Skin är en komplett hudvårdsserie som har inspirerats av de senaste fillerbehandlingarna och avancerade peels utförda av hudläkare. Innovation och effektivitet utmärker denna anti aging-linje, som verkar på hudens tre stöttepelare (vatten, lipider och proteiner) för att lyfta huden inifrån. Produkterna går på djupet i hudens tre hudlager för att korrigera ålderstecken, reparera ansiktets struktur och kontur samt fylla ut och minska rynkor. Huden får ett vackert lyft och ett föryngrat utseende. Produkterna tillverkas i Italien med energi från förnyelsebara källor. De är fria från parabener, mineraloljor, silikoner, artificiella färger och djurderivat.

Aktiva ingredienser:
– Sockersyra (4 %): En alphahydroxisyra som intensivt stimulerar cellförnyelsen. De mycket små molekylerna har en djupgående anti age-effekt.

– Glukonolakton (4 %): En polyhydroxisyra som stimulerar överhudens cellförnyelse och peelar huden. Utöver sin exfolierande effekt boostar den även fukten och har en utfyllande effekt.

– C-vitamin (0,5 %): En stabiliserad form av C-vitamin som är multiaktiv och som verkar anti-age. Stimulerar ny kollagenproduktion, skyddar huden från oxidation, ger lyster och en jämnare hud.

– Vitamin PP (3 %): En nyckelingrediens för att reglera blodflödet i huden, återaktivera mikrocirkulationen och optimera syresättningen
i vävnaden. Ger fukt och lyster.

Användning: Används på rengjord hud varannan dag. Stryk en peel pad över ansiktet (undvik ögonområdet) och låt den absorberas av huden. Applicera sedan Sublime Skin Serum. Vid behov, följ med cremen Sublime Skin Cream alternativt Sublime Skin Rich Creamberoende på hudtyp. Peel paden kan även användas på händer och dekolletage.

Storlek: 14 st engångsförpackningar.

395 kr