Suveränt ”pröva-på” pris på BioEffect! Världens bästa serum?

Hallå allihopa!

Nu har ni som inte hunnit testa denna fantastiska produkt chansen att pröva den till ett riktigt kanonpris. Vi har nu ett erbjudande på salongen (Bellitudo) där du endast betalar 900 kr för BioEffects omtalade serum (ord. pris 1295 kr). Erbjudandet börjar att gälla från och med idag 19/2.

Jag ni hör och jag erkänner jag är lite salig över denna produkt. Endast 4 droppar räcker för att huden ska kännas silkeslen, fastare och återfuktad på morgonen, jag har t.o.m. börjat att ta endast 3 droppar till min hy. Helt galet, jag trodde aldrig att det skulle räcka med så lite produkt. BioEffect serumet används för bästa effekt på natten och gärna ner på halsen med. När man använder serumet ska man inte ha nattkräm ovanpå. Med 3-4 ynka droppar så tar din hudvårdsrutin några få sekunder detta är drömmen för en trött och stressad tvåbarns mamma. Snabbt , enkelt och effektivt – perfekt!:-).

Som sagt ni som inte hunnit med och testa min favorit produkt skynda er ned till Bellitudo hudvård på Drottninggatan 59 i Göteborg där vi nu har detta superduper-pris:-). Gäller så länge lagret räcker.

Vill du läsa mer om BioEffect kan du klicka här!

bioeffect-prövapå